Wie ben ik


Praktijkhoudster is Luciënne Verwer.


Na de opleiding tot fysiotherapeut aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie (1985-1989) ben ik vanaf 1989 tot 2014 werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken in Noord- en Zuid Holland.
Sommigen onder ons zijn vaak lang zoekende om hun passie in het leven te ontdekken. Ik heb het geluk gehad dat het menselijk lichaam mij al geboeid heeft zolang ik me kan herinneren.


Sporten op de tennis- en squashbaan was een vanzelfsprekend iets waarbij ik altijd gericht was op het verleggen van mijn grenzen en het vergroten van mijn kracht en techniek.


Mijn interesse en voorliefde voor het menselijk lichaam, de sport en mijn oprechte interesse in de mede mens zorgden ervoor dat de keuze fysiotherapie te gaan studeren een heel vanzelfsprekend iets was en mij ook op het lijf geschreven was. Met veel plezier rondde ik in 1989 dan ook mijn opleiding af aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie.


Steeds meer en meer kwam ik er achter dat het mij boeide om mensen die eigenlijk de band met hun eigen lijf kwijt zijn of er zelfs van vervreemd zijn geraakt tijdens hun levenspad, te enthousiasmeren met de cocktail van liefde voor mijn vak  en voor het lichaam.


Ik geloof erg in mogelijkheden en positiviteit. Onze lichamelijke klachten kunnen ons op ons levenspad soms hinderlijk en lelijk in de weg zitten. Soms zo erg, dat we het als mens even niet meer zo zien zitten of erin geloven en ons leven laten beheersen en leiden door onze fysieke beperkingen en ongemakken.


Juist op die momenten ervaar ik het als bijzonder als ik mensen binnen mijn praktijk ontvang die ik als fysiotherapeut mag behandelen. Samen in kaart brengen wat de doelstellingen zijn, de fysieke situatie ernaast te leggen, samen ons buigen over een aanpak van behandeling en mijn kennis als medicus delen zodat ik kan bijdragen aan het optimaliseren van de kwaliteit van leven en vitaliteit.


Ik vertrek vanuit een Holistische denkwijze waarbij ik lichaam en geest als één geheel zie en dit dan ook mee neem en integreer in mijn behandelingswijze.

In 2010 richtte ik de praktijk De-Motu-Coaching op. Binnen deze praktijk hield ik mij bezig met coaching en stressreductie. Daarnaast was ik ook werkzaam als fysiotherapeut.


In 2014 heb ik Fysio-Holistic-Lisse opgestart. In deze praktijk komt al mijn kennis van fysiotherapie en stressreductie samen.


Ik ben CKR- en BIG-geregistreerd (nr. 290 353 315 04) en tevens lid van beroepsvereniging KNGF.

Home

Praktijk voor Fysiotherapie

en Stressmanagement